0
  • No products in the cart.
Nana Milcinski/Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine nanamilcinski.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino nanamilcinski.com (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja Zavod MORPHEUS, Žaucerjeva 19, 1000 Ljubljana, matična številka: 3379990000, davčna številka: 17932220, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali nanamilcinski.com).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine nanamilcinski.com, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med nanamilcinski.com in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih Zavoda MORPHEUS

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Zavoda MORPHEUS.